Om Klairs Sverige


Klairs är ett koreanskt, prisvinnande märke som grundades 2009 och som har en unik och okomplicerad syn på hudvård. Klairs produktlinjer är speciellt utvecklade för känlig hy men erbjuder produkter för alla hudtyper.

Klairs tillverkar sina produkter med rena råvaror, noga utprovat i ett forskningslaboratorium specialiset  på hudvård. Särskillt fokus har lag på att  säkerhetställa att produkterna inte ska innehålla några komponenter som kan irritera känslig hud. Antalet komponenter i produkterna hålls så lågt som möjligt för att maximera koncentrationen. Detta för att på ett naturligt och effektivt sätt ge en hälsosammare och starkare hud. Produkterna förbättrar hudens elasticitet, lugnar irriterad hud och gör den naturligt stark, fräsch och motståndskraftig.

Klairs tar avstånd från djurtestning och inga produkter är djurtestade. Produkterna kommer i ekologiska förpackningar.

KLAIRS SVERIGE

Klairs lanseras i Sverige under 2017 av GLOWiD AB vars grundare Cecilia Ortmark Söder beslutatede sig för att ta med det bästa av kbeauty till Sverige efter att ha bott och jobbat i Seoul mellan 2013 till 2016. 

"Jag kände ett enormt tomrum efter bra prisvärd huvård när jag lämndae Seoul. Det kom som ett naturligt steg i mitt kärleksförhållande till Klairs att ta med det hem till Sverige så fler skall kunna njuta av dessa fantastiska och prisvärda produkter som har gjort undervärk för min hud" - Cecilia